Tysker blev fanget på toilet i baglås under EM-kamp

Den tyske spiller Julius Kühn kom for sent ud til anden halvleg, fordi han var låst inde på toilettet.

Julius Kühn fik sig en speciel oplevelse, da han blev fanget på toilettet i omklædningsrummet, mens alle andre var gået ind til anden halvleg. (Arkivfoto) NTB Scanpix/Reuters Fold sammen
Læs mere

Den tyske bagspiller Julius Kühn klappede fire mål ind i Tysklands sejr på 31-23 over Hviderusland i torsdagens mellemrundeopgør ved EM.

Men den 26-årige venstreback fra bundesligaklubben MT Melsungen gik glip af et par minutter af kampen i anden halvlegs begyndelse, og årsagen var noget speciel.

Han var nemlig blevet låst inde på toilettet i omklædningsrummet, mens trænerne og resten af spillerne var gået ud i hallen igen.

»Jeg var den sidste, der gik på toilettet i pausen. Det er jeg altid, og jeg har godt tænkt, at sådan noget kunne ske,« siger Kühn ifølge tyske Bild.

»Jeg bankede på døren i panik,« tilføjer han.

Mens holdkammeraterne og trænerne havde indfundet sig i hallen og var startet på anden halvleg, var der til Kühns held stadig andre i nærheden.

»Heldigvis var der en vagt, der havde tilknytning til holdet, der kom mig til undsætning,« fortæller Julius Kühn.

Tyskland førte ved pausen allerede med 18-11 og havde så godt som afgjort kampen, der gav tyskerne de to første point i mellemrunden, hvor holdet er kommet over uden point.

Spanien og Kroatien fører mellemrundegruppe 1 med fire point hver. Østrig og Tyskland har to point, mens Tjekkiet og Hviderusland fortsat er pointløse.

Alle hold i gruppen mangler at spille tre kampe, og de to bedste hold går videre til semifinalerne.

Mellemrundegruppe 2 indledes fredag i Malmø.

/ritzau/