Tyske tophold satte point til

Daniel Jensen og Werder Bremen formåede ikke at stryge til tops i Bundesligaen, hvor alle tre tophold satte point til. Bayern München fører stadig ligaen.

Tysklands tre tophold satte alle point til i lørdagens runde i Bundesligaen i fodbold. Daniel Jensen og Werder Bremen missede chancen for at sætte sig på førstepladsen, da de tabte 3-4 til Hanover, hvilket er Hannovers første sejr i 35 år på hjemmebane over Bremen. Bremen tabte dermed for første gang i 11 kampe i streg i Bundesligaen.

Daniel Jensen var ellers med til at sætte Bremen på sejrskurs med et oplæg til svenske Markus Rosenbergs føringsmål efter 10 minutter. Men på kun ni minutter kom Hanover foran med 3-1 på to mål af Mike Hanke og et selvmål af Frank Baumann.

Bremen kom dog op på 3-3 på mål af Diego og Markus Rosenberg. Men stik mod chancer var det Hannovers Mike Hanke, der med sit tredje mål satte bolden i netmaskerne 13 minutter før tid til 4-3.

Jensen og co. kunne med en sejr have rykket forbi topholdet Bayern München, der overraskende spillede 0-0 mod bundholdet Duisburg. Ligeledes overraskede ligaens nummer sjok, Energie Cottbus med Dennis Sørensen på banen, ved at få point mod ligaens nummer tre, Hamburger SV, med 0-0.

Bayern München fører dermed ligaen med to point til Werder Bremen og fire til Hamburger SV.

/ritzau/