Tysk landstræner: Vi savner offensive løsninger

Joachim Löw var ikke tilfreds med offensiven, men glædede sig over, at Tyskland igen holdt målet rent.

Tysklands forsvarende verdensmestre blev torsdag aften impliceret i den første 0-0-kamp ved EM i Frankrig, da hverken de eller Polen kunne finde vej til netmaskerne.

Tyskerne havde bolden mest, men skabte meget lidt på den sidste tredjedel af banen, medgav træner Joachim Löw.

- Vi savner offensive løsninger. Men til gengæld er defensiven stabil, og jeg er tilfreds med, at vi nu har spillet til nul i de første to kampe i turneringen, siger Löw i et interview bragt på TV 2.

Spillet blev aldrig det store sus, men han fandt resultatet brugbart. Både Tyskland og Polen er noteret for fire point, hvilket kan vise sig at være tilstrækkeligt.

Desuden er de klare favoritter i deres sidste gruppekamp mod henholdsvis Nordirland og Ukraine.

- Vi kan sagtens leve med resultatet. Det blev en intensiv kamp mellem to gode defensive hold, siger den tyske landstræner.

Polen skabte de største chancer, og Arkadiusz Milik misbrugte den største af alle fra klos hold. Hans makker i front Bayern München-frontløberen Robert Lewandowski havde svære vilkår over for flere af sine klubkammerater.

Lewandowski erklærede sig dog tilfreds trods alt.

- Tyskerne styrede det meste af kampen, men vi stod godt defensivt, og de havde svært ved at skabe chancer mod os. Vi brugte mange kræfter, men vi fik et fortjent point, siger Lewandowski.

/ritzau/