Tvivl om Rikke Nielsens kontrakt med Aalborg DH

Tvivl om kontrakt betyder, at Det europæiske håndboldforbund skal afgøre, om Rikke Nielsen skal spille i Aalborg DH eller Leipzig i den kommende sæson.

Selvom Toms Ligaklubben Aalborg DH i sommerpausen meldte ud, at den tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen, var ny kvinde i truppen til den kommende sæson, er der nu tvivl om kontraktens gyldighed. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Rikke Nielsens tidligere klub, Leipzig, kræver økonomisk kompensation for at slippe bagspilleren, mens Aalborg DH ikke mener, at det er lovligt ifølge danskerens aftale med nordtyskerne. Leipzig tilbageholder Rikke Nielsens spillerlicens, og Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) skal nu afgøre sagen.

- Vi har gerne villet snakke med Leipzig, men klubben vil kun snakke med Aalborg DH. Tyskerne har heller ikke villet snakke med Rikke, selvom hun har skrevet breve til dem. Rikke Nielsen har sagt farvel i en video til sponsorerne, har afleveret nøglen til sin lejlighed tilbage til klubben og har faktisk solgt nogle af sine møbler til dem. Alt det indikerer jo, at Leipzig er gået med til at slippe Rikke, siger Annelise Vidø fra Spillerforeningen, der fører sagen, til Jyllands-Posten.

/ritzau/