Tvivl om Kuhns fremtid i AaB

allan-kuhn
Allan Kuhn har frem til 30. juni 2015 kontrakt på, at han er assistenttræner i AaB.
Læs mere
Fold sammen

Allan Kuhn kan være fortid i Superliga-klubben AaB til sommer.

»Min assistenttræner-kontrakt udløber 30. juni,« oplyser Allan Kuhn, der har brugt de seneste par ugers vinterpause til at spekulere over, hvordan han skal forholde sig til det faktum.

Da AaB's cheftræner Kent Nielsen et par dage før jul annoncerede, at han efter sommerferien forlader Nordjylland for i stedet at tiltræde et tilsvarende job i OB, fastslog AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, at Allan Kuhn ikke er i spil som klubbens nye cheftræner.

»Allan er en fantastisk træner. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre assistenttræner end Allan Kuhn - og det er også i den rolle, vi ser ham. I cheftrænerrollen skal vi ud og have noget nyt blod, som ikke nødvendigvis er at finde i AaB,« blev Allan Gaarde af dagbladet Nordjyske citeret for at sige.

Denne udmelding ønsker Allan Kuhn ikke at forholde sig til.

»Ingen kommentarer,« siger han kortfattet og uden at efterlade spor i stemmeføringen om, hvorvidt det skuffer ham.

»Bortset fra min periode i FC Midtjylland (cheftræner fra 2009 til 2011, red.) har jeg været i AaB siden 2004. At jeg har været så lang tid i samme klub, er et bevis på, at jeg har befundet mig godt i Aalborg,« siger Allan Kuhn.

Også til spørgsmålet om, hvorvidt han følger Kent Nielsen til OB, er han meget lidt meddelsom.

»Det har jeg heller ingen kommentarer til,« siger Allan Kuhn.

At han ikke ønsker at fortælle om sine overvejelser om fremtiden skyldes blandt andet, at AaB's Superliga-trup først onsdag 7. januar genoptager træningen forud forårssæsonens opgaver i Superligaen, pokalturneringen og Europa League. Siden han i december gik på vinterferie, har han kun sporadisk talt med lederne i AaB om, hvilke planer de har med ham fremadrettet.

AaB's anfører Thomas Augustinussen håber, at Allan Kuhn fortsætter.

»Jeg mener, at han er verdens bedste assistenttræner, og håber, at han bliver mange år i klubben endnu,« siger han.