Tvis vil slippe bremsen i DM-kvartfinale mod Randers

Team Tvis Holstebro har gode erfaringer med Randers i denne sæson inden deres møde i DM-kvartfinalen.

Randers: Kvindernes håndboldslutspil sættes onsdag aften i gang med det på papiret jævnbyrdige kvartfinalemøde mellem Randers HK og Team Tvis Holstebro

Tvis' cheftræner, Pether Krautmeyer, kalder onsdagens opgør i Randers for en 50-50-kamp, og han vil se større mod hos sine spillere end i weekendens nederlag i Cup Winners Cup.

- I Paris i søndags var der lidt for meget håndbremse trukket. Det duer ikke. Vi skal turde spille vores hurtige, risikobetonede spil, for det er sådan, vi nu en gang er bedst, siger Pether Krautmeyer til klubbens hjemmeside.

Hans mandskab vandt begge indbyrdes opgør mod Randers i grundspillet, men det skal man ikke lægge noget i.

- Det her er noget helt andet. Og i vores seneste møde med Randers var Silje Solberg i verdensklasse i vores mål, hvilket vi trods hendes høje niveau ikke kan regne med hver gang.

- Randers har lidt af det hele: Skytter og gennembrudsspillere. Det skal vi tage højde for i vores forsvarsspil, hvilket jeg synes, vi har været gode til på det seneste.

- Desuden ved vi, at Randers akkurat som os selv gerne vil løbe kontra, så det er naturligvis noget, vi skal have lukket ned for, siger træneren inden kampen, der begynder klokken 18.30.

I den anden DM-kvartfinale onsdag klokken 20.30 tager Nykøbing Falster imod Viborg HK. Her må Viborg, der sluttede som nummer tre i grundspillet, leve med favoritværdigheden.

- Et godt udgangspunkt er en masse at spille for i kamp to. Jeg synes, at det er to hold, der ligger rigtig fint til hinanden, så dagsformen og udviklingen kommer til at betyde meget.

- Vi tager dog til Nykøbing for at få en sejr, siger Viborg-træner Allan Heine til klubbens hjemmeside.

Team Esbjerg og FC Midtjylland er allerede klar til semifinalerne, da de sluttede på de to øverste pladser i grundspillet.

/ritzau/