Tvis lider chok-nederlag mod Århus

Peter Balling leverede en godkendt indsats for Team Tvis Holstebro i slutspilskampen mod Århus Håndbold.
Læs mere
Fold sammen

Team Tvis Holstebro løb ind i et nærmest chokerende nederlag på udebane i håndboldherrernes slutspils-pulje 1 mod Århus.

Således tabte træner Klavs Bruun Jørgensens tropper 26-27.

»Vi er hårdt ramt på ressoucerne i øjeblikket. Hvad angår mig selv, har jeg problemer med knæet,« sagde Team Tvis Holstebro-spilleren Allan Damgård Nielsen til TV2 Sport efter kampen.

De kan dog stadig selv afgøre, hvorvidt adgangsbilletten i DM-semifinalerne skal i hus. Men det vil formentlig kræve sejre i de sidste to kampe i slutspillet 22. april hjemme mod Skjern og tre dage senere ude mod KIF Kolding København.

»Vores situation er alt andet end optimal. Vi skulle have haft uafgjort mod Aarhus. Nu skal vi ud at jagte resultater mod Skjern og Kolding,« sagde Allan Damgaard Nielsen.

Stillingen efter de første fire kampe i puljen er, at KIF Kolding København og Skjern deler førstepladsen med hver seks point, mens Team Tvis Holstebro og Århus på tredje- og fjerdepladserne har henholdsvis fem og to point.

Team Tvis Holstebro gik mod Århus ellers til pausen med en føring på 14-13, men midt i anden halvleg kom hjemmeholdet afgørende foran og så sig herefter ikke tilbage.