Tvis-direktør kalder beskyldninger for barnagtige

Dramatikken i Team Tvis Holstebros EHF Cup-finalesejr over Rostov Don er ikke slut endnu, efter ordklammeri mellem trænere og direktør i de to klubber. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det russiske håndboldhold Rostov-Dons danske træner, Jan Leslie, kaldte det for tuderi, da Team Tvis Holstebro efter EHF Cup-finalesejren henvendte sig til EHF, da danskerne mente, der foregik flere mistænkelige ting i forbindelse med returkampen i Rusland.

Efter at have vundet med 13 mål hjemme i Danmark, tabte Team Tvis Holstebro med 11 mål i Rusland, og ifølge Team Tvis Holstebro var der udover dommerpræstationen flere faktorer, der gav anledning til en undersøgelse.

»Jeg kender ikke noget til de anklager, Team Tvis Holstebro kommer med. Men helt ærligt, så synes jeg, at de skal stoppe med at tude. Der var ingen fra Rostov, der tudede, da vi tabte den første kamp i Holstebro,« sagde Jan Leslie, da BT forholdte ham til Team Tvis Holstrebros undren.

Nu svarer direktør hos Team Tvis Holstebro, Emil Bjarnø, igen på Jan Leslies tuderi-kommentar.

»Der er ikke noget udestående mellem ham (Jan Leslie red.) og mig. Vi talte sammen inden og efter kampen. Så det kan jeg ikke forstå, at han siger. Men det kan da være, at han føler sig angrebet, og derfor reagerer på den måde, han gør. Det må stå for hans egen regning. Jeg har ikke andre kommentarer end, at det er barnagtigt, men sådan er det game jo. Han siger, vi tuder, men vi har jo vundet pokalen, så det gør vi langt fra,« siger han.

Emil Bjarnø fortalte tidligere tirsdag til BT, at en græsk EHF-observatør havde fortalt ham, at han skulle flyve hjem sammen med Rostov-Dons ejer. Derudover pegede han på det besynderlige i, at dommerparret var fra et ikke håndbold-traditionelt land som Israel, samt at det var deres sidste kamp som professionelle.

»Han burde se lige så kritisk på det, som vi gør. Der var omstændigheder, der gjorde, at vi måtte indberette det, og jeg tror, at han havde gjort det samme. Man skal ikke glemme, at de tabte i svære forhold herhjemme, og det er muligt, at dommeren kiggede mere vores vej, men jeg tror ikke, det var så voldsomt, som da vi spillede dernede i Rostov, siger han.