Tumult og slagsmål til OB-træning

Emil Larsen var den ene af kamphanerne ved dagens træning, hvor to spillere udvekslede knytnæveslag. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nedrykningstruede OB trænede tirsdag på Dyrskuepladsen i Odense og her fik frustrationer i truppen frit løb.

En episode mellem Emil Larsen og Emil Peter Jørgensen første først til tumult og siden regulært slagsmål. Det erfarer BT fra øjenvidner. Episoden skete ude af ingenting og uden overværelse af cheftræner Ove Pedersen, der ikke deltog i dagens træning.

En nærkamp på banen mellem to gange Emil udviklede sig pludseligt til et regulært slagsmål. Det startede med skubberi, men da Emil Peter Jørgensen sendte et knytnæveslag i hovedet på Emil Larsen tog tingene fart. Emil Larsen nåede også at sende en knytnæveslag tilbage, inden holdkammeraterne fik skilt de to kamphaner ad. Martin Spelmann og Mads Toppel gik forrest i bestræbelserne på at få de to kamphaner skilt ad. Begge spillere virkede selv voldsomt ophidsede, siges det.

Emil Larsen forlod træningen umiddelbart efter episoden.

Manden med personaleansvaret sportschef Jesper Hansen bekræfter episoden.

- Det er korrekt. Jeg har siddet i møde hele formiddagen, men jeg er blevet informeret om, at der var en batalje til dagens træning, siger han til bt.dk.

Får slagsmålet konsekvenser for Emil og Emil?

- Jeg skal lige have helt styr på, hvad der er op og ned i sagen, før jeg kan udtale mig om den del. Jeg er netop blevet orienteret om det, så jeg kan endnu ikke sige noget om det.

Er det et udtryk for bundholdets frustration, når den slags ting sker?

- Det er jo ikke første gang, det er sket til en fodboldtræning, og det kan ske, når der er meget testosteron samlet, og bølgerne går højt, men jeg skal selvfølgelig til bunds i det her.

OB møder på søndag FC Nordsjælland.