Trefoldig cyklecross-verdensmester kører Danmark Rundt

23-årige Wout Van Aert stiller til start i PostNord Danmark Rundt, hvilket glæder løbsdirektør Jesper Worre.

Wout Van Aert (tv.) stiller til start i Danmark Rundt, som køres fra 1. august med start i Aalborg. Kristof Van Accom/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Der bliver deltagelse af et kommende topnavn i cykelsporten, når etapeløbet Danmark Rundt køres fra 1. august.

Det meddeler PostNord Danmark Rundt i en pressemeddelelse.

23-årige Wout Van Aert er måske ikke kendt i brede cykelkredse endnu, men det er en trefoldig verdensmester i cyklecross, der deltager i det danske etapeløb sammen med holdet Vérandas Willems-Crelan.

»Hvis ikke han allerede er det, så bliver han et kæmpe navn i international cykelsport også på landevejen. Vi glæder os rigtig meget over, at Van Aert og Vérandas Willems-Crelan kører med i PostNord Danmark Rundt 2018«, siger løbsdirektør Jesper Worre i pressemeddelelsen.

Van Aert blev verdensmester i cyklecross i 2016, 2017 og 2018, og til februar forsvarer han sin VM-titel på dansk grund i Bogense.

»Jeg kender udmærket PostNord Danmark Rundt og glæder mig rigtig meget til at køre løbet. De seneste par år har en deltagelse ikke kunnet lade sig gøre.«

»Jeg forventer et meget hurtigt løb, hvor særligt enkeltstarten vil blive afgørende for det samlede klassement. Jeg vil være i topform i slutningen af juli og starten af august. Herefter vil jeg slappe lidt af og begynde at forberede mig til cyklecross-sæsonen stille og roligt«, citeres Van Aert for.

16 hold er foreløbigt på startlisten til Danmark Rundt, og yderligere fire hold bliver præsenteret i de kommende uger.

Løbet begynder i Aalborg 1. august.

/ritzau/