Tre profiler kasseret i Brøndby

Brøndbys sportschef Anders Bjerregaard bekræfter, at Thomas Rytter, Mads Jørgensen samt Joseph Elanga fremover er degraderet til klubbens andethold.

Thomas Rytter, Mads Jørgensen og Joseph Elanga er færdige i Brøndby. Når den tidligere mesterklub i januar begynder opstarten frem mod forårssæsonen i SAS Ligaen, så vil de tre tidligere landsholdsspillere skulle træne sammen med andetholdet. Det bekræfter sportschef Anders Bjerregaard overfor Ekstra Bladet.

- Det er alle dygtige spillere, ellers havde de ikke været i Brøndby i første omgang. De indgår bare ikke i planerne for den fremtidige trup, hvilket basalt set er, hvad vi har meddelt dem. Det giver dem også tid til at finde en anden klub, hvor der er mere udsigt til spilletid, end de ville få hos os, siger Anders Bjerregaard til avisen.

Beslutningen om at sende de tre spillere ned på andetholdet, der spiller i 2. division øst, sker for at få mere kvalitet ind i SAS Liga-truppen med et færre antal spillere. Mens Thomas Rytter og Mads Jørgensen har fået spilletid i efterårssæsonen, så har Joseph Elanga fra Cameroun ikke været i aktion siden november 2006.

/ritzau/