Trappestyrt sender verdensetter i sengen før US Masters

Golfspilleren Dustin Johnson, der er favorit inden US Masters går i gang torsdag, har slået sin ryg i et fald.

The Masters - Preview Day 3 -
Dustin Johnson nåede at træne en smule på banen i Augusta onsdag, inden arrangørerne lukkede anlægget på grund af stormvejr. Siden faldt han på en trappe i sit lejede hus. Scanpix/Harry How
Læs mere
Fold sammen

Augusta. Verdens i øjeblikket suverænt bedste golfspiller, Dustin Johnson, stiller måske ikke til start i årets første majorturnering US Masters, der begynder torsdag.

Den 32-årige amerikaner faldt onsdag uheldigt på en trappe, hvor han pådrog sig en skade i den nedre del af ryggen.

Det skete i et hus i Augusta, som Dustin Johnson havde lejet forud for US Masters, der finder sted i samme by.

Det oplyser hans agent, der i samme forbindelse tilføjer, at Dustin Johnson stadig håber, at han kan komme på benene inden første runde af majorturneringen.

Dustin Johnson ligger i øjeblikket lunt på verdensranglisten, efter at han har vundet de seneste tre turneringer, han har stillet op i.

Han er således også samtlige bookmakeres favorit til at blive den næste indehaver af den grønne jakke, der følger med trofæet på Augusta National Golf Club.

Men med sit uheld er der altså nu tvivl om, hvorvidt amerikaneren overhovedet stiller til start.

- Dustin havde et alvorligt fald på en trappe i sit lejede hus i Augusta i dag klokken 15. Han landede meget hårdt på sin nedre ryg og hviler sig nu, udtaler Johnsons agent, David Winkle, i en pressemeddelelse.

- Han er blevet rådet til at blive liggende og tage noget antiinflammatorisk medicin i håbet om at kunne spille i morgen, tilføjer agenten.

Johnson nåede at træne en smule på anlægget i Augusta onsdag, inden et stormvejr tvang arrangørerne til at lukke banen.

Han skal efter planen slå sit første slag i US Masters klokken 14.03 lokal tid torsdag i selskab med Jimmy Walker og Bubba Watson.

/ritzau/afp