Tottenham vil glemme Real Madrid-triumf inden ligakamp

Tottenham forsøger at få armene ned efter sejren over Real Madrid, inden holdet skal møde Crystal Palace.

Christian Eriksen (th.) spillede en stor kamp, da Tottenham dukkede Real Madrid med 3-1 i Champions League i midtugen. Scanpix/Ben Stansall Fold sammen
Læs mere

Tottenham leverede onsdag et af klubbens største enkeltstående resultater, da Real Madrid blev besejret med 3-1 i Champions Leagues gruppespil.

Søndag gælder det en på papiret langt nemmere menu for Christian Eriksens hold, når Crystal Palace kommer på besøg i Premier League.

Tottenham er storfavoritter, og præstationen mod Real Madrid har kun styrket favoritværdigheden. Men samtidig er sejren over de spanske giganter en mental udfordring for holdet.

»Udfordringen lige nu er at holde fokus. Det er en kæmpe udfordring at glemme Real Madrid-kampen,« siger Tottenham-manager Mauricio Pochettino ifølge AFP.

Han håber, at spillerne når at få armene ned, så den forventede sejr mod Crystal Palace kan komme i hus.

»Vi er nødt til at være fokuserede. Vi er nødt til at bruge resultatet (mod Real Madrid, red.) til at løfte os og skabe selvtillid,« lyder det fra Pochettino.

»Men vi ved, at vi er nødt til at arbejde hårdt for at få endnu et godt resultat søndag. Det er altid svært at spille både onsdag og søndag.«

I seneste Premier League-runde tabte Tottenham 0-1 til Manchester United.

Det betyder, at London-klubben er på tredjepladsen i Premier League med otte point op til Manchester City på førstepladsen og tre point op til Manchester United på andenpladsen.

/ritzau/