Tottenham undskylder overfor Jol

Tottenham afviser, at klubben i løbet af ugen forsøgte at presse manager Martin Jol væk fra trænersædet. Man ville bare have en beredskabsplan klar.

Tottenham har ikke fået den bedste start på Premier League. Klubledelsen afviser dog, at man har været på udkig efter en afløser for Martin Jol på trænerbænken, selv om Sevilla-træner Juande Ramos midt på ugen fortalte, at han havde modtaget et svimlende tilbud fra London-klubben.

- Sandheden er, at vi aldrig har tilbudt Martins job til Juande Ramos, ligegyldigt hvad folk måtte tænke, siger Tottenhams viceformand, Paul Kemsley.

- Jeg var i Sevilla af to årsager. Først for at snakke med Sevilla om den måde, de driver klubben på og for at diskutere deres succesfulde model, da det også er, hvad jeg ønsker for Tottenham; succes, fortsætter Kemsley, der dog indrømmer, at den anden grund til besøget i Sevilla handlede om træner Martin Jol.

- Jeg må indrømme, at den anden årsag var at have et beredskab klar, hvis Martin skulle forlade os. Martin er meget ambitiøs, og der er mange klubber, der gerne vil have ham til at lede deres hold, siger viceformanden.

Tottenham har forud for søndagens kamp i Premier League mod Manchester United tre point for tre kampe.

/ritzau/