Tottenham-træner hylder Christian Eriksen

Christian Eriksen scorede direkte på frispark i lørdagens kamp mod West Bromwich. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Christian Eriksen scorede sit niende sæsonmål i Premier League, da Tottenham lørdag besejrede West Bromwich med cifrene 3-0. Scoringen betyder, at Eriksen i skrivende stund kan kalde sig for den mest scorende midtbanespiller i ligaen.

Kampen var ikke mere end seks minutter gammel, da danskeren sendte Tottenham på sejrskurs med en scoring på direkte frispark. Eriksens mange mål danner da også grundlag for stor glæde hos hans træner Mauricio Pocchetino.

- Det er åbenlyst, at han er en vigtig spiller. Han er der altid på de afgørende tidspunkter, og han har scoret mange mål i de sidste minutter af kampene. Det er vigtigt for holdet, og derfor er han en meget vigtig spiller for os, sagde Pochettino på et pressemøde.

Trods en rolle som playmaker har Eriksen blot lavet en enkelt assist i indeværende sæson. Ikke en prangende statistisk, men Pocchetino understreger, at Eriksen stadig har god tid til at forbedre sig.

- Helt fra begyndelsen har han forbedret sig markant. Jeg kan huske, at han til at begynde med havde lidt problemer på sit landshold, men vi har altid troet på ham. Alle unge spillere har brug for tid til at udvikle deres kvaliteter. Christian er kun 22 år, og der enormt meget potentiale. Han skal forbedre sig hver dag, siger træneren.

Foruden sine ni mål i Premier League har Eriksen også scoret to mål i Capital One Cup'en. De faldt begge i midtugens kamp mod Sheffield United, der endte 2-2.