Tottenham tabte vigtige point mod Burnley

Tottenham og Burnley fik et point hver i søndagens Premier League-møde.
Læs mere
Fold sammen

Tottenham får nu rigtig svært ved at nå fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League, efter det kun blev til 0-0 på udebane mod Burnley i Premier League. Samtidig er sjettepladsen og Europa League-kvalifikationen også i fare.

Christian Eriksen spillede hele kampen for Tottenham, men han og resten af Tottenham-mandskabet må være ganske trætte af at kigge på den aktuelle stilling i Premier League, der tidligere på sæsonen har set noget bedre ud.

Med syv kampe tilbage har Tottenham nu syv point op til Manchester City, der endda har en kamp til gode, på rækkens fjerdeplads. Fjerdepladsen er vigtig, fordi den giver adgang til tredje kvalifikationsrunde til gruppespillet i Champions League.

Sjettepladsen, som Tottenham ligger på lige nu, er desuden i fare, for nu har Southampton kun et point op til Christian Eriksen og Harry Kane. Sjettepladsen er en billet til Europa League-kvalifikationen.

Burnley havde stor andel i kampen mod Tottenham, og det var ikke umiddelbart til at se, at holdene hører til i hver sin ende af tabellen.

Det har været en god weekend for bundholdene i Premier League. Foruden Burnleys ene point har både Leicester og QPR skrabet tre point til sig.