Tottenham skuffede fælt mod Palace

Jason Puncheon blev matchvinder for Crystal Palace, der hjemme slog Spurs med 2-1 
Læs mere
Fold sammen

Føring til Eriksen og kompagni var ikke nok i London-braget mod revitaliserede Crystal Palace, som hentede en fortjent 2-1-sejr.

Højt at flyve, dybt at falde. Det måtte Tottenham og Christian Eriksen sande, da lørdagens sene kamp i Premier League resulterede i et nederlag ude mod Crystal Palace.

Bundholdet fra det sydlige London kunne præsentere Alan Pardew som nyindsat manager, og den tidligere storspiller i klubben virkede stærkt opsat på at vinde publikums gunst med lige dele kampgejst og positiv fodbold.

Mod et formstærkt Spurs-hold, der kom ud af jule- og nytårsprogrammet med flest point, virkede opgaven dog en anelse voldsom for værterne, der har henslæbt tilværelsen i tabellens bund det meste af indeværende sæson.

Angrebskometen Harry Kane bragte helt som forventet gæsterne foran på et karakteristisk fladt skud, men det ansporede bare Palace til en indædt offensiv, der tog til som anden halvleg skred frem.

Dwight Gayle omsatte sikkert et straffespark i det 69. minut, og kort efter var det Jason Pucheon, som gav hjemmeholdet og det loyale publikum på Selhurst Park en sejr at gå hjem på.

De tre point sender Palace over nedrykningsstregen selv på en dag, hvor det også blev til fuldt udbytte for Leicester og Burnley.

Spurs, derimod, mistede en gylden chance for at bide sig fast i kapløbet om at være en del af The Big Four i tabellens sjove ende.