Tottenham-manager frygter ny lang pause til målmaskine

Harry Kane blev ankelskadet mod Millwall, og ifølge Mauricio Pochettino ligner det stjernens seneste skade.

Tottenham''s Harry Kane goes o
Harry Kane måtte udgå tidligt i kampen mod Millwall. Reuters/Matthew Childs Fold sammen
Læs mere

Tottenhams 6-0-sejr hjemme over Millwall søndag i FA Cuppen fik en grim bismag, fordi holdets målmaskine, Harry Kane, gik i stykker tidligt i kampen.

Den engelske landsholdsangriber beskadigede sin ene ankel og udgik efter ti minutter.

Tidligere i denne sæson var Harry Kane ude i syv uger med en tilsyneladende identisk skade, og en skanning mandag skal vise, om det står lige så galt til denne gang.

- Han vred om på anklen på samme måde som sidste gang. Det var den samme ankel, som han kom til skade med i kampen mod Sunderland (i september sidste år, red.).

- Nu bliver vi nødt til at vente. Vi ser på det mandag. Det er svært. Vi håber, at det ikke er noget slemt, men det minder om hans tidligere skade, siger Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, ifølge AFP.

Harry Kane er trods det lange skadesfravær i efteråret delt topscorer i Premier League med 19 mål, som han har scoret i blot 22 kampe på banen.

Den 23-årige angriber har scoret mål på stribe i den seneste tid, og det har været med til at sende Tottenham op på andenpladsen i Premier League.

I FA Cuppen nåede klubben frem til semifinalerne med sejren over Millwall.

- Naturligvis er jeg ked af Harrys skade, men vi skal finde en løsning.

- Når man mister en spiller som Harry, mangler man ham. Han er en af de bedste angribere i England, men vi må ikke græde.

- Det må aldrig være en undskyldning, hvis vi ikke når vores mål uden Harry, siger Mauricio Pochettino.

/ritzau/