Top-ti-spillere på stribe er tvivlsomme før Australian Open

Flere af verdens bedste kvindelige tennisspillere døjer med skader før årets første grand slam-turnering.

Læs mere
Fold sammen

Sydney: Flere af verdens bedste kvindelige tennisspillere er ramt af skader forud for årets første grand slam-turnering i tennis, Australian Open, der begynder i Melbourne på mandag.

Den seneste i rækken er verdensranglistens nummer syv Angelique Kerber fra Tyskland. Hun har tirsdag trukket sig fra WTA-turneringen Sydney International, der er en af flere turneringer, der fungerer som optakt til Australian Open.

Ifølge tyskeren selv trækker hun sig på grund af en maveinfektion.

- Jeg er meget ked af det, men jeg kan ikke gå på banen i dag, da jeg ikke føler mig 100 procent klar, siger Kerber ifølge Reuters.

- Jeg følte mig dårligt tilpas i går, og i dag har min mave det ikke bedre. Jeg vil ikke tage nogen chancer med mit helbred forud for Melbourne, tilføjer hun.

Tidligere har også tjekken Petra Kvitova og polakken Agnieszka Radwanska forladt Sydney-turneringen i utide med henholdsvis en maveinfektion og en benskade.

Begge er i top-ti på kvindernes verdensrangliste og potentielle modstandere for Caroline Wozniacki i Australian Open.

Også Maria Sharapova og Garbiñe Muguruza, der er henholdsvis nummer fem og tre i verden, døjer med skader.

Verdensetteren Serena Williams meldte sig mandag klar til den australske grand slam-turnering efter at have været tvivlsom på grund af knæproblemer.

Caroline Wozniacki ligger aktuelt nummer 18 på verdensranglisten. Det betyder, at hun relativt tidligt risikerer at møde en top-ti-spiller i Melbourne.

Lodtrækningen til turneringen finder sted fredag.

/ritzau/