Tomasson-debut i Villarreal-sejr

Jon Dahl Tomasson fik syv minutters spilletid, da hans nye hold Villarreal slog Real Madrid hjemme på Estadio El Madrigal.

Jon Dahl Tomasson fik kun få minutter i sin debut i den spanske liga. Men den danske landsholdsangriber kan i de kommende dage glæde sig over, at Villarreal lørdag aften tog en favoritskalp ved at besejre Real Madrid 1-0 hjemme på Estadio El Madrigal.

Magien synes helt og aldeles at være forsvundet hos Real Madrid, der står over for en lang og besværlig foryngelsesproces med falmende stjerner som David Beckham og Ronaldo sat i skammekrogen.

Alt er dog stadig helt åbent i toppen af tabellen, hvor Real Madrid kun er et enkelt point efter førerholdet Barcelona. Villarreal rykkede lidt frem til en niendepladsen i den spanske liga.

Med godt syv minutter tilbage af kampen blev Jon Dahl Tomasson sendt på banen hos Villarreal, og i første aktion blev der dømt et frispark imod lejesvenden fra Stuttgart. Inden indskiftningen havde 19-årige Garcia Marcos bragt Villarreal foran, og danskerne nåede da heller ikke at udrette det store.

/ritzau/