Tom Køhlert igen i Brøndbys varme stol

Ny cheftræner for Brøndby IF bliver Tom Køhlert der i dag er tiltrådt på en to et halvt årig kontrakt - og han har to gange tidligere vundet guld med tropperne fra Vestegnen.

Tom Køhlert kommer fra et job som talentcheftræner i Brøndby IF med ansvar for U20-truppen og 2. divisionsholdet og har tidligere stået i spidsen for Brøndby IFs liga-hold. Senest i 2002 da han tog over efter Åge Hareide, der i dag er norsk landstræner, og førte Brøndby IF til klubbens niende danmarksmesterskab.

Tom Køhlert stod også i spidsen for Brøndby IF, da klubben i 1985 sikrede sig sit første mesterskab.

"Tom Køhlert har i mange år leveret et fantastisk stykke arbejde for Brøndby IF og har udviklet store profiler og samtidig formået at levere flotte resultater. Netop den kombination, og hans store erfaring fra mange års trænervirke gør, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at han er manden, der skal føre Brøndby IF tilbage i toppen af dansk fodbold. Vi er meget glade for, at Tom har valgt at overtage ansvaret for klubbens øverste hold på permanent basis, efter at han i mange år har villet koncentrere sig om talentudviklingen," siger Per Bjerregaard.

"Min situation har ændret sig, siden jeg sidst var vikarierende træner i Brøndby, og jeg er nu i stand til at påtage mig cheftrænerjobbet 100 procent. Derfor er jeg meget glad for at klubben rettede henvendelse til mig og tilbød mig en 2½ årig kontrakt. Det giver mulighed for at realisere den strategi, vi har lagt for at fastholde Brøndby IF i toppen af dansk fodbold," siger Tom Køhlert.

Tom Køhlert tiltræder mandag 8. januar, når Brøndby IFs A-trup sammen med assistenttræner Peder Siggaard samles til årets første træning.