Tom Bradys appelsag fastsat: Undgår karantæne i denne sæson

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tom Brady, quarterback for Super Bowl-vinderne New England Patriots, har fået lidt medvind efter et ellers stormfuldt 2015. Brady ser nemlig ud til at kunne spille hele sæsonen uden at skulle bekymre sig om en karantæne efter 'Deflategate'-sagen.

Quarterbackens medvirken i den berømte Deflategate-sag, kostede ham i første omgang en fire dages karantæne, men den blev efterfølgende ophævet. Sagen er nu endt som en appelsag, og en amerikansk appelret vil først tage sagen op i begyndelsen af februar 2016.

Det betyder, at Brady kan spille resten af sæsonen færdig uden frygt for at komme i karantæne. Kun en eventuel Super Bowl, som afvikles 7. februar, vil kunne glippe for Brady, såfremt appellen ender med karantæne. Dog skal det bemærkes, at behandlingen typisk varer flere måneder, hvorfor en eventuel udelukkelse først vil komme efter Super Bowl.

Patriots blev tilbage i januar beskyldt for bevidst at have fjernet luft fra holdets egne bolde i AFC-finalen mod Indianapolis Colts. Det gjorde boldene lettere at håndtere og gav dermed Patriots en fordel i kastespillet.