Tøfting stopper til vinter

Stig Tøfting stopper sin fodboldkarriere med udgangen af året for at koncentrere sig fuldt ud om jobbet som assistenttræner i Randers FC.

Om små to uger runder Stig Tøfting 38 år, og det bliver den sidste fødselsdag, som midtbanespilleren fra Randers FC kommer til at fejre som aktiv fodboldspiller på topplan. Den tidligere landsholdsspiller har nemlig besluttet sig for at indstille sin lange og begivenhedsrige karriere med udgangen af 2007.

- Jeg har meddelt Randers, at jeg stopper den aktive karriere til december efter sidste efterårs-spillerunde i stedet for til sommer, hvor kontrakten udløber, siger Stig Tøfting til dagbladet B.T. Han vil herefter hellige sig jobbet som assistenttræner for Colin Todd hos randrusianerne.

Stig Tøfting har været en del plaget af skader igennem halvandet år hos Randers FC. I øjeblikket er han klar til kamp, men spiller ikke så meget, som han kunne ønske.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det vil være en flad fornemmelse for mig at stoppe uden at spille, siger han.

/ritzau/