Tobias' triste triumf

Tobias Mikkelsen havde svært ved at glæde sig over sin scoring og flotte kamp, efter at Brøndby smed en 2-0-føring væk mod FC Nordsjælland.

Det var kun hans anden kamp i SAS Ligaen og den første hjemme på Brøndby Stadion. Men 20-årige Tobias Mikkelsen viste ingen tegn på sceneskræk og blev valgt som banens bedste, da Brøndby spillede 2-2 mod FC Nordsjælland. Alligevel var han ikke tilfreds.

- Jeg er lidt ligeglad med at blive kåret som kampens spiller, jeg ville bare gerne have vundet. Så det er en lidt trist følelse, sagde en ærgerlig Tobias Mikkelsen efter kampen.

Den tidligere Lyngby-fløj var især flyvende i første halvleg med sit første SAS Liga-mål og oplæg til Martin Ericssons 2-0-scoring. Derudover havde han en afslutning på stolpen og fik et mål underkendt for offside.

Ikke mindst oplægget til Brøndbys andet mål beviste den ellers klejne spillers evner og potentiale, da han hårdt presset af en modstander løb mod baglinjen og viste overblik ved at finde Martin Ericsson med en diagonalpasning skråt bagud.

- Fysisk kan jeg godt mærke, at jeg er lidt efter. Men jeg bliver stærkere, sagde Tobias Mikkelsen.

/ritzau/