Tobias Grahn tæt på Hertha Berlin

Tobias Grahn er i Berlin for at forhandle en lejekontrakt med Hertha Berlin. Gimnastic har givet tilladelse til et klubskifte.

Tobias Grahn er meget tæt på et skifte til den klub, han slog ud af UEFA Cuppen for et år siden. Han er således i Berlin for at forhandle sin personlige kontrakt på plads med Hertha, skriver det tyske sportsmagasin Kicker.

Ifølge Grahns nuværende arbejdsgiver, spanske Gimnastic, er klubberne enige om en lejeaftale. Ifølge Kicker er aftalen ét-årig med indlagt option på et køb af svenskeren.

Grahn spillede for et år siden i OB, hvor han spillede en afgørende rolle i odenseanernes eliminering af den tyske hovedstadsklub over to kampe. Især i Berlin styrede Grahn begivenhederne, og var allerede dengang på rygtebasis på vej til Hertha Berlin. Det skifte er altså nu tæt på at være en realitet efter Gimnastics nedrykning til den næstbedste spanske række. Hertha solgte før sæsonen den offensive midtbanespiller, Kevin-Prince Boateng, til Premier League-klubben Tottenham. Hans plads kan nu erstattes med den 27-årige Grahn.

/ritzau/