To Herning-spillere tilbage på ishockeylandsholdet

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Backen Rasmus Nielsen og centeren Kristoffer Lauridsen er tilbage på landsholdet.

De to Herning-spillere afløser henholdsvis klubkammeraten Daniel Nielsen og Julian Jakobsen fra Hamburg Freezers i fire nationers-turneringen 6.-8. november i Stavanger mod Letland, Frankrig og Norge.

Daniel Nielsen skåner skulderen, og en slidt Julian Jakoben får en pause efter et hårdt program i den tyske DEL.

Om de to nye spillere siger landstræner Janne Karlsson:

- Rasmus Nielsen har tidligere gjort det godt på landsholdet og vil altid være aktuel. Og Kristoffer Lauridsen imponerede mig i sidste sæson, hvor vi testede ham. En interessant spiller, som også har været god i ligaen.

20-årige Kristoffer Lauridsen vendte i år tilbage til Herning efter to sæsoner på Malmøs U20-hold. En begavet playmaker og tidligere kaptajn på det succesrige U20-landshold. I Metal Ligaen har han vist sin klasse med otte point (fire mål og fire assist) i ni kampe.

Det danske landshold rejser til Stavanger tirsdag og spiller den første kamp torsdag mod Letland.

Sebastian Dahm, Rødovre Mighty Bulls, har fået besked om, at han skal spille to kampe, mens 19-årige George Sørensen, der er med på afbud fra Patrick Galbraith, Karlskrona, får en enkelt kamp.

En formstærk Sebastian Dahm topper Metal Ligaen med en redningsprocent på imponerende 94,6 i otte kampe godt hjulpet af shutouts mod Aalborg Pirates og Herning Blue Fox.