Tinning med på Solheim Cup-holdet

Golfspilleren Iben Tinning er udtaget til Solheim Cup, som er en traditionsrig match mellem de bedste amerikanske og europæiske kvindelige golfspillere

Iben Tinning var blandt de tre navne, som den europæiske kaptajn Helen Alfredsson præsenterede, da hun tirsdag udtog de tre wild cards til årets Solheim Cup - en turnering, der afholdes hvert andet år, hvor de bedste europæiske og amerikanske kvindegolfere udelukkende dyster om æren og håneretten.

Tinning er således med for fjerde gang, når den traditionsrige turnering begynder den 14. september i den svenske by Halmstad. Selv om danskeren efter en barselsorlov først for alvor er ved at vende tilbage til sin tidligere styrke, har Alfredsson valgt en rutineret spiler, der også er kendt for at skabe humør og god stemning på sit hold.

- Iben Tinning er en stærk spiller med masser af erfaring, og som har vist god form på det seneste. Vi har været meget imponeret over Ibens korte spil på det seneste og hendes evne til at sænke vigtige putts. Vi kan også godt lide hendes indstilling og hendes mentale styrke, sagde Alfredsson på pressemødet, hvor de to andre wild cards også blev uddelt. De gik til svenskerne Maria Hjorth og Linda Wessberg.

/ritzau/