Tinkov ny hovedsponsor på Riis' hold

Oleg Tinkov (tv) overtager hovedsponsoratet af Bjarne Riis' cykelmandskab i stedet for Saxo Bank, der på billedet er repræsenteret ved bankdirektør Lars Seier Christensen (th). Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Oleg Tinkov bliver fra næste år hovedsponsor på Bjarne Riis' cykelmandskab. Nu skal der hentes russere til holdet, fortæller Tinkov.

Team Tinkoff Bank-Saxo Bank. Sådan bliver navnet på det cykelhold, som danske Bjarne Riis ejer, fra den nye sæson på den anden side af årsskiftet.

Dermed bliver den rige russer Oleg Tinkov hovedsponsor på holdet i stedet for danske Saxo Bank, der fremover vil se deres navn bagerst i holdnavnet.

- Min ambition i cyklingen er meget mere end blot at være den anden sponsor. Faktisk blev vi enige om, at vores hold næste sæson vil blive kaldt Tinkoff Bank-Saxo Bank. Vi vil være hovedsponsor, og Saxo Bank bliver den anden sponsor, siger Oleg Tinkoff ifølge sports.ru.

Sponsoratet er endnu ikke bekræftet af Bjarne Riis, men Oleg Tinkov er ikke bange for at afsløre sine personlige mål for samarbejdet.

- Vi skal have afgjort nogle spørgsmål, og jeg håber, det sker. Holdet skulle gerne være repræsenteret af flere fra Rusland. Mindst 3-5 russiske fyre, fortæller Oleg Tinkov.

På det nuværende hold huserer blot én enkelt russer, nemlig Evgeny Petrov. Men Oleg Tinkov bekræfter, at man allerede har hentet en landsmand til ham i form af Ivan Rovny.