Tine Rasmussen årets badmintonspiller

Den danske damesingle Tine Rasmussen løb med hæderen som Årets Badmintonspiller år 2007, som fredag aften blev uddelt af kulturminister Brian Mikkelsen (K).

Til tonerne af Tina Turners "Simply the best" modtog den danske badmintonspiller Tine Rasmussen fredag hæderen som Årets Badmintonspiller af kulturminister Brian Mikkelsen (K).

Prisen kommer, efter at Tine Rasmussen tidligere på året flot sejrede ved Japan Open, og blev uddelt i forbindelse med Copenhagen Masters. Med prisen fulgte 10.000 kroner og en håbefuld tanke fra Brian Mikkelsen om, at der ligger en medalje og venter på Rasmussen til næste års OL i Beijing.

- Jeg er rigtig beæret over prisen. Det er noget, som man kun kan håbe på og et kæmpe skulderklap fra alle i badmintonverdenen, sagde Tine Rasmussen efter overrækkelsen.

Tine Rasmussen lå i 2005 foran et internationalt gennembrud, men en skade udsatte toppræstationerne til dette års sæson. Det flotte år gav dog ikke afkast i en dansk triumf i damesingle ved Masters-turneringen, hvor Rasmussen efter et nederlag torsdag og fredag måtte se sig slået ud af turneringen.

/ritzau/