Tilbagevendt Randers-træner skuffet over spillerne

Randers FCs cheftræner Colin Todd var tilbage efter sin sygdomsperiode, her sammen med assistent Thomas Thomasberg, som har varetaget cheftrænerjobbet i englænderens fravær. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Direktør Jacob Nielsen var vred og trak cheftræner Colin Todd til side efter 0-3 nederlaget til FC Midtjylland. I nogle minutter sad de alene på den ellers tomme tribune og talte om noget, de tilsyneladende var enige om at være utilfredse med.

- See you tomorrow, sluttede Jacob Nielsen, inden de skiltes.

Og det er så i dag, de ses igen. I dag, arbejdet mod årets første sejr genoptages, og der er nok at gøre, mener Colin Todd, der for første gang var tilbage efter sin bypass-operation tidligere på året.

- Du kan miste selvtilliden og troen på tingene, når du ikke vinder. Men du kan ikke miste dine evner, sagde Colin Todd.

- Nu skal vi ud og arbejde hårdt og tale en hel masse. Der kan muligvis gøres noget ved spillernes form, og så er det op til mig at få dem til at spille fodbold igen, siger Colin Todd.

Den joviale englænder er sjældent ophidset, men han kan nemt blive skuffet. Som mod FCM:

- Jeg havde forventet, det ville blive svært, men ikke at vi ville tabe på denne måde. Uden fart og uden at hverken angribe eller forsvare sammen, siger Todd.

En af dem, der trods alt gjorde det fornuftigt, var anfører Christian Keller:

- Vi rykker ned, hvis vi fortsætter sådan, for så vinder vi ikke nogen kampe. Men det gør vi heller ikke, for så dårligt kan man ikke spille to gange, siger Keller.

Forresten: Hvad sagde Jacob Nielsen?

- Alle er vist utilfredse efter sådan en kamp. Det var Jacob også. Mere var der ikke i det, siger Todd.