Tiger Woods viser lovende takter før US Masters

Selvom Tiger Woods er langt fra tidligere tiders storhed, viser han lovende takter på en træningsrunde forud for sæsonens første major-turnering.

39-årige Tiger Woods røg for nylig ud af top-100 for første gang siden 1996, og med en øjeblikkelig placering som nummer 111 på verdensranglisten er der ikke mange, der spår 'Tigeren' mange chancer ved den kommende US Masters. Men måske skal man ikke afskrive den tidligere verdensetter, for han har netop vist lovende takter i en træningsrunde på Augusta-banen, hvor US Masters også finder sted.

I februar måtte Woods trække sig fra en turnering med rygproblemer, som også tidligere har voldt ham store problemer. Men mandag var han atter tilbage på træningsbanen, hvor han gik ni huller på Augusta National - tre under par.

»Det føltes godt, og det var fint at være ude på banen. De to seneste måneder har været en proces for mig, men jeg føler, at jeg er ved at være tilbage igen. Der er fremgang at spore,« siger Tiger Woods ifølge Reuters.

Også Woods' golf-kollegaer håber på at se Tiger Woods tilbage.

»Vi ønsker ham tilbage. Vi har brug for ham. Jeg vil elske at se ham i kamp om sejren på søndag,« siger amerikaneren Brandt Snedeker.

US Masters spilles fra torsdag til søndag og har også danske Thomas Bjørn blandt deltagerne. Tiger Woods har vundet turneringen fire gange før - senest i 2005.