Tiger Woods undskylder efter at have kørt påvirket

Golfspilleren blev taget med på politistationen i Palm Beach efter at have kørt bil i påvirket tilstand.

Han er blandt de største nogensinde i golfhistorien, men de seneste år har det været livet uden for banen, der har fyldt i medierne. Nu har Tiger Woods kørt bil i påvirket tilstand (arkivfoto). Scanpix/Jeff Gross Fold sammen
Læs mere

Golfstjernen Tiger Woods undskylder overfor sin familie og sine fans, at han mandag blev taget af politiet i at køre bil i påvirket tilstand.

- Jeg forstår alvoren, af hvad jeg har gjort. Og jeg tager ansvaret, for hvad jeg har gjort, skriver han i en udtalelse.

- Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt, for at dette ikke skal gentage sig.

Den 41-årige golfspiller blev tidligt om morgenen stoppet i den lille by Jupiter på grund af mistanke om spritkørsel. Det fremgår af dokumenter hos politiet i Palm Beach. Det skriver flere amerikanske medier.

- Jeg ønsker, at offentligheden skal vide, at der ikke var alkohol involveret. Hvad der skete, var en uventet reaktion på indtag af receptpligtig medicin. Jeg indså ikke, at en blanding af medicin ville påvirke mig så kraftigt, skriver Woods videre.

Tiger Woods blev taget med på stationen, hvor han blandt andet måtte stille op til et foto, der senere er blevet offentliggjort. Først efter nogle timer blev han løsladt.

Golfstjernen, der har vundet 14 majortitler, har de senere år kæmpet med rygproblemer.

I december gjorde han comeback efter mere end et års pause. Problemerne med ryggen forfølger ham dog stadig, og i april gennemgik han sin seneste operation.

Han slutter sin udtalelse med at takke det lokale politi.

- Jeg samarbejder fuldt ud med ordensmagten, og jeg vil personligt takke de personer ved Jupiter Police Department og Palm Beach County Sheriffs kontor for deres professionalisme, skriver Tiger Woods.

/ritzau/