Tiger Woods får grønt lys af lægerne og øjner comeback

Læger har erklæret Tiger Woods klar til at vende tilbage til golfbanen uden nogen begrænsninger.

Tiger Woods kan nu spille uden begrænsninger efter at have døjet med skader i ryggen de seneste par år. Scanpix/Sam Greenwood/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Los Angeles. Den amerikanske golfspiller Tiger Woods nærmer sig et comeback.

Det står klart, efter at Woods af læger er blevet erklæret klar til at vende tilbage til golfbanen uden nogen form for begrænsninger, oplyser ESPN.

Meldingen kommer i kølvandet på, at den 41-årige amerikaner selv har lagt videoer op på Twitter, der viser ham i aktion med golfkøllerne.

De seneste to år har Woods kæmpet rygskader, og han har også været igennem flere operationer. Det fik ham blandt andet til i sidste måned at udtale, at det var muligt, at han aldrig ville gøre comeback.

Men nu ser udsigterne altså noget mere positive ud.

- Han kan gøre alt det, som han har brug for. Tiger tager det dog stadig meget, meget stille og roligt. Det her er godt, men han vil gøre det på den rigtige måde, siger Woods' agent, Mark Steinberg.

Tiger Woods var engang verdens bedste golfspiller og en af de største sportsstjerner overhovedet i verden. I slutningen af 2009 fik han dog karrieren afsporet, da han måtte indrømme utroskab.

Siden er flere historier om Woods kommet frem. Senest i maj i år, hvor politiet i Florida fandt ham sovende bag rattet i sin bil.

Det viste sig senere, at Woods havde været påvirket af fem forskellige substanser. En urinprøve viste blandt andet spor af sovetabletter, smertestillende og THC. Sidstnævnte stof kan findes i cannabis.

Tiger Woods har vundet 14 majortitler i karrieren. Den seneste var i 2008.

/ritzau/