Tidligere Superliga-profil i konflikt efter kontrakt med to klubber

Den fynske klub Middelfart har netop skrevet kontrakt med FC Svendborgs cheftræner, Carsten Hemmingsen. Der er dog lige et problem, der skal løses, inden Hemmingsen er klar til at stå på sidelinjen i Middelfart; han har nemlig stadig kontrakt med FC Svendborg.

Middelfart oplyser selv om striden, at de allerede har skrevet kontrakt med Hemmingsen, og fortæller endvidere, at de regner med at træneren selv hjælper med at løse problemstillingen.

»Ja, det er korrekt (red. at kontrakten er underskrevet). Men det er et problem lige nu, at Carsten Hemmingsen stadig er på kontrakt i FC Svendborg. Så den sag skal på en eller anden måde løses, og det er jo i høj grad også Hemmingsen, der skal være med til at løse den,« forklarer bestyrelsesmedlem i Middelfart Per Jørgensen til Sport Fyn.

FC Svendborg fortæller, at de intet har hørt fra Middelfart om, at Carsten Hemmingsen skulle have underskrevet en kontrakt med rivalerne.

Middelfart indtager i øjeblikket en 15. plads i 2. Division vest, hvilket udløser en direkte nedrykning, imens er FC Svendborg at finde på en 9. plads i samme division. Begge klubber starter træningen i løbet af få dage.