Tidligere Roubaix-vinder raser over Breschel

vansummeren

Med 50 km tilbage i søndagens Paris-Roubaix styrtede Matti Breschel på en af de mange brostens-pavéer. Med sig i styrtet røg også Johan Vansummeren, og det var ikke noget, der faldt i god jord hos den iltre belgier.

Matti Breschel måtte som så mange andre ned at bide i de sure brosten i dette års udgave af Paris-Roubaix, og han udspillede dermed sine egne chancer i den prestigefulde klassikker. Men det var ikke kun egne chancer, han ødelagde. Lige bag ved Breschel sad vinderen fra 2011, Johan Vansummeren, der blev trukket med i styrtet.

Vansummeren var af mange regnet blandt favoritterne, og sad da også med blandt favoritterne indtil styrtet. Efterfølgende langede den iltre belgier hårdt ud efter Breschel:

»Det var en fyr fra Tinkoff! Hvem? Matti Breschel! Der er virkelig nogle ryttere, der tror, de er alene i feltet. De gør, hvad de vil. Jeg spørger mig selv, hvordan man kan lave sådan et sving?«, siger Vansummeren til Cyclingpro.net og fortsætter

»Jeg skulle have losset ham i røven!«

Johan Vansummeren kom i mål som nummer 75 - små otte minutter efter vinderen, John Degenkolb, mens Matti Breschel kom i mål som nummer 97 mere end et kvarter efter.