Tidligere NFL-stjerne tiltalt for yderligere to drab

I løbet af 2012-sæsonen var en morder én kamp fra at optræde i Super Bowl. I hvert fald, hvis man skal tro anklagemyndigheden i Suffolk County i staten Massachusetts.

Aaron Hernandez er tiltalt for tre mord. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Torsdag aften dansk tid blev Aaron Hernandez, der som tight end for New England Patriots i januar 2013 var med til at tabe kampen mod Baltimore Ravens om en billet til Super Bowl, ifølge flere amerikanske medier tiltalt for to tilfælde af overlagt mord i et drive by-skyderi i Boston i juli 2012. Det er fundet af mordvåbnet og den lejebil, som blev set på gerningsstedet, der har impliceret 24-årige Hernandez.

Dermed kan Hernandez have tre liv på samvittigheden. Den tidligere NFL-stjerne er i forvejen tiltalt for overlagt mord på en 27-årig bekendt, der blev fundet skudt i hovedet og brystet, og har siddet varetægtsfængslet siden 26. juni 2013. Allerede dengang blev Aaron Hernandez sat i forbindelse med det uopklarede dobbeltdrab året inden.

To andre er også tiltalt for drabet på den 27-årige mand. Alle nægter sig skyldige, men kendes Hernandez skyldig, risikerer han fængsel på livstid uden prøveløsladelse – den højest mulige straf i Massachusetts, der ikke har dødsstraf. Sagen er endnu ikke berammet.Hvorfor Hernandez angiveligt endte med at affyre en salve af skud mod en anden bil med en kaliber-38 Smith & Wesson-pistol i et lyskryds, står hen i det uvisse. Anklagemyndigheden nægtede torsdag at afsløre detaljer, der kan kaste lys over begivenhederne op til drive by- skyderiet, før det første retsmøde, som finder sted i den kommende uge. Det er dog tidligere blevet rapporteret af flere medier, at ofrene og drabsmanden angiveligt mødtes på en natklub på drabsnatten.

Aaron Hernandez blev i 2010 draftet af New England Patriots, som han var med til at spille i Super Bowl 47 i februar 2012. Et halvt år senere, halvanden måned efter dobbeltdrabet, skrev han under på en kontraktforlængelse til en potentiel værdi af over 200 millioner kroner og blev anset for at være en af de bedste tight ends i NFL. Han blev dog fritstillet af Patriots kort efter sin anholdelse.