Tidligere landsholdsfløj er tilbage en måned efter fødsel

Maria Fisker gjorde fredag comeback for Viborg HK i en træningskamp. Hun fødte for lidt over en måned siden.

Maria Fisker, der har spillet 100 kampe for landsholdet, er igen klar til at spille håndbold. (Arkivfoto). Claus Bech/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Viborg. Håndboldklubben Viborg HK råder igen over fløjspilleren Maria Fisker, som er vendt hurtigt tilbage efter at have født sit andet barn.

Lidt over en måned efter fødslen stod hun fredag aften på banen til træningskampen mod norske Storhamar.

Før kampen, som Viborg HK tabte 20-27, fortalte hun om sit comeback.

- Min krop har overrasket mig. Jeg har det bare virkelig godt, og jeg har trænet lidt med på det sidste. Jeg glæder mig bare helt vildt til at spille i aften, forklarede hun til holdets Facebook-side.

Dermed er der meget, der tyder på, at Fisker også vil være klar til ligapremieren mod Odense Håndbold i slutningen af måneden.

For bare en uge siden var meldingen fra Viborg-træner Jakob Vestergaard ellers mere tvetydig.

- Fisker er langt i sin proces for at komme tilbage, men jeg synes, at det er for tidligt at sige mere. Hun har det godt, og det er rigtig dejligt, og der er vist ingen tvivl om, at vi ser hende inden alt for længe, sagde han til klubbens hjemmeside.

Viborg tager hul på sæsonen med en kamp i pokalturneringen 23. august, før ligapremieren mod de forsvarende mestre venter otte dage senere.

/ritzau/