Tidligere Formel 1-mester er utilfreds med McLaren-racer

Fernando Alonso føler sig som den bedste racerkører i Formel 1-feltet. Men hans bil er ikke hurtig nok.

Formula One - F1 - Test sessio
Fernando Alonso er ikke alt for optimistisk før den kommende sæson i Formel 1 efter et par problemfyldte testuger for hans McLaren-Honda-racer i Barcelona. Reuters/Albert Gea Fold sammen
Læs mere

Den spanske racerkører Fernando Alonso er utilfreds med sin racerbil to uger før sæsonstarten i Formel 1.

Den tidligere verdensmester mener, at hans McLaren-Honda-racer kører en hel del langsommere end flere af konkurrenternes biler.

- Jeg føler, at jeg er den hurtigste kører.

- Men jeg har brug for en motor, der kan køre ligeså hurtigt som de andre, når det går ligeud, siger Fernando Alonso til AFP.

McLaren-holdet havde gentagne problemer under denne og sidste uges test i Barcelona.

Omgangstiderne var ikke blandt de bedste, og McLaren tilbagelagde færrest omgange af samtlige Formel 1-teams.

- Vi har bare et problem, og det er vores power unit. Man kan ikke stole på den, og der er ingen kraft. Vi mangler 30 kilometer i timen på langsiderne, siger han.

Verdensmesteren fra 2005 og 2006 er ikke parat til at stoppe i Formel 1, hvis 2017 ender som en skuffelse. Efter sæsonen udløber spanierens kontrakt hos McLaren, og så kan det være, at han søger videre.

- Jeg ønsker at vinde og være på sejrspodiet. Hvis alt går galt, så vil jeg forsøge næste år.

- Det vil give mig endnu mere motivation til at fortsætte. Jeg stopper ikke med at køre uden et godt resultat, som jeg synes, at jeg har fortjent, siger Alonso.

Den 35-årige spanier skiftede i 2015 til McLaren, hvor han skubbede danske Kevin Magnussen ud af sædet. Magnussen kører i denne sæson for amerikanske Haas.

Formel 1-sæsonen indledes den 26. marts i Melbourne.

/ritzau/AFP