Thorbjørn Olesen nægter sig skyldig i flyeskapader

Golfstjernen Thorbjørn Olesen nægter sig skyldig i tre anklager om upassende opførsel på et fly.

Thorbjørn Olesen foran Uxbridge Magistrates Court i det vestlige London d. 21. August 2019. Han nægter sig skyldig i alle anklager om ulovlig opførsel på et fly. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDY RAIN

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen nægter sig skyldig i alle anklager om ulovlig og upassende opførsel på et fly.

Ved en høring i Uxbridge Magistrates' Court i London afviste han således onsdag eftermiddag de tre forhold, han var tiltalt for.

En af anklagerne drejede sig om »sexual assault on a female«, hvilket dækker over berøring af seksuel karakter uden samtykke.

Desuden var han tiltalt for »assault by beating«, hvilket i engelsk lov dækker over et overfald af mindre karakter, og for at være beruset om bord på flyet.

Han skal nu møde op ved et retsmøde i Crown Court i London 18. september.

Olesen ankom 40 minutter før høringen til et stort opbud af fotografer og journalister. Han var iført et sort jakkesæt og sort slips og havde følgeskab af familiemedlemmer og sin advokat, Paul Morris.

I retten forklarede anklageren, at Olesen havde været fuld og været en del af en gruppe, der opførte sig højlydt og bandende.

Ifølge anklageren kyssede han en kvinde på hånden og halsen mod hendes vilje og rørte ved hendes ene bryst.

Anklageren fortalte videre, at han var så beruset, at han skulle hjælpes tilbage til sædet, hvor han faldt i søvn. Han skulle desuden have tisset ved siden af sædet ved en af medpassagererne.

Olesens advokat, Paul Morris, forklarede i retten, at danskeren havde taget medicin inden flyveturen. Der er taget prøver, som endnu ikke er færdiganalyseret.

Opdateres...

/Ritzau/