Thorbjørn Olesen er med fremme i afbrudt turnering

To slag var der fra førende Bubba Watson ned til Thorbjørn Olesen, da første runde i Kina måtte afbrydes.

Thorbjørn Olesen er med i toppen efter første runde af Shenzhen International. Scanpix/Michael Cohen
Læs mere
Fold sammen

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen er kommet godt fra land i European Tour-turneringen Shenzhen International i Kina.

Danskeren nåede dog på grund af dårligt vejr og siden mørke ikke at færdigspille første runde.

Olesen nåede de første 16 huller, og han ligger med en score i fire slag under par på en delt syvendeplads. Undervejs lavede han en eagle, mens en bogey på hul 16 trak ned, inden han gik i klubhuset.

55 spillere mangler at spille mellem et og syv huller på første runde. De huller spilles fredag morgen, inden anden runde begynder.

Thorbjørn Olesen er to slag dårligere end turneringens førende spiller, Bubba Watson. Amerikaneren er med sin 22.-plads på verdensranglisten også den bedste rangerede spiller, som stiller til start i Shenzhen.

Seks spillere deler andenpladsen i fem slag under par.

Lucas Bjerregaard åbnede ligeledes turneringen med at gå under par. En dobbeltbogey på niende hul betød dog, at han kun er et enkelt salg under par efter første runde. Det rækker til en delt 32.-plads.

I sidste uge var Lasse Jensen ved at levere en stor overraskelse i Marokko, men han måtte tage til takke med en fjerdeplads. Den bedrift får han svært ved at gentage i denne uge.

Efter første runde er han delt nummer 98 i tre slag over par.

Vinderen af turneringen kan stoppe cirka 3,25 millioner kroner i lommen.

/ritzau/