Thomas Hylle ny FCK Håndbold-direktør

Træneren for FCK Håndbolds kvinder, Thomas Hylle, bliver fra og med årsskiftet forfremmet til direktør. Han fortsætter dog som træner sæsonen ud.

FCK Håndbold skal inden sommerferien have fundet en ny træner til sit Toms Liga-hold. Til den tid tiltræder den nuværende træner, Thomas Hylle, nemlig som direktør.

- Af naturlige årsager har vi et indgående og positivt kendskab til Thomas, og jeg er sikker på, at han med sin baggrund både i og udenfor håndboldens verden vil være i stand til at løfte FCK Håndbold til det næste niveau, siger bestyrelsesformanden i Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard, i en pressemeddelelse.

Årsagen til udnævnelsen skal findes i, at den nuværende direktør, Dan Hammer, fremover udelukkende får til opgave at koncentrere sig om sit andet job som kommerciel direktør for Parken Sport & Entertainment.

39-årige Hylle tiltræder derfor allerede ved årsskiftet, men skal samtidig fortsætte som træner sæsonen ud. En af de første arbejdsopgaver bliver derfor at finde sin egen afløser.

/ritzau/