Thomas Frank mener ikke, at Aggers albuestød var til rødt kort

dgsa
Læs mere
Fold sammen

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, mener ikke, at der var rødt kort i situationen, hvor Daniel Agger gav Mathias Zanka et albuestød i ryggen, da mandagens derby mellem Brøndby IF og FC København blev spillet.

Derbyet, som endte 0-0, var præget af et hav af nærkampe og hård fysisk fight. Et af eksemplerne på det var, da Daniel Agger efter cirka 30 minutters spil smækkede sin albue ind i ryggen og dernæst i hovedet på Mathias Zanka. En aktion, der klart så ud til at være til rødt kort.

Det mente Thomas Frank imidlertid ikke, da han blev spurgt ind til hændelsen efter kampen.

»Jeg synes ikke, der er rødt kort. Jeg tror, begge hold er enige om, at der bliver gået til stålet, og jeg tror, at man kan finde flere situationer den anden vej rundt også,« sagde han til TV3+ efter kampen.

I stedet valgte Brøndby-træneren at rose kampens dommer, Michael Tykgaard.

»Jeg vil rose Michael for, at han lagde en flot international linje,« fortalte han til TV3+.

Kampen var yderst chancefattig på grund af den elendige bane på Brøndby Stadion. Derfor spillede begge hold med et hav af høje bolde og indlæg, hvilket førte til masser af dueller. Efter de forhold var Thomas Frank tilfreds med sine spilleres præstationer.

»Efter forholdene er jeg meget tilfreds med den fysiske indsats. Vi hang lidt efter i første halvleg, men får justeret på det i pausen. De bringer deres fysisk stærke spillere ind, og det matcher vi. Men jeg er træt af, at vi ikke vinder en tæt kamp og har den sidste marginalitet,der skal til,« sagde han til TV3+.