Thomas Frank: Forhåbentlig bliver Agger klar til FCK

Daniel Agger håber at blive klar til at spille mod FCK. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarkshistoriens mest imødesete retur til Superligaen er udskudt. Planen havde hele tiden været, at Daniel Agger skulle gøre sin entre på Brøndby Stadion i går mod Randers. Derfor var der proppet med tilskuere, derfor sad seerne klinet til tv-skærmen. I stedet blev det en fuser af de større, da Brøndby floppede fælt og tabte 0-2 til gæsterne, mens Agger så hele kampen fra bænken.

- Antiklimaks, var Brøndby-træner Thomas Franks første ord efter kampen.

Nok er Brøndbys fans kendte for at smide en solid stemning ud over banen, og i går havde den bare fået endnu et nyk opad. Det gjorde bare skuffelsen hos hjemmeholdet endnu større.

- Vi vil så gerne give noget tilbage til de her fantastiske fans, som er derude. Tror mig, det vil vi alle sammen gerne, men det magter vi ikke, siger Thomas Frank, der havde taget Daniel Agger med på bænken af flere årsager.

- Han er en leder, som skal byde ind med rigtig meget, derfor vil jeg gerne have ham tæt på holdet. Det var en helt speciel dag, det spillede også ind.

Der er ikke personer, der har sagt til dig, at han skulle med i truppen?

- Nej, det bestemmer jeg trods alt, men jeg har det også sådan, at jeg lytter til gode råd, siger Brøndbys cheftræner.

Hovedpersonen Agger var givetvis bragt i spil, hvis Brøndby havde haft en komfortabel føring. Sådan en var aldrig tæt på mod Randers. Derfor kunne den tidligere Liverpool-spiller ligeså godt blive siddende ude på bænken iklædt sin t-shirt og sine joggingbukser.

- Jeg havde meldt mig klar, og jeg var på bænken. Det er positivt, siger Daniel Agger.

Så du kunne godt have været i startopstillingen?

- Det sagde jeg ikke. Du skal også tænke på det forløb, jeg har været igennem de seneste to-tre måneder. En ting er skaden, en anden ting er det forløb jeg har haft. Første gang jeg næsten trænede med et hold, var mandagen med landsholdet inden landskampen mod Tyrkiet. Det var også grunden til, at jeg fik det med baglåret, jeg havde simpelthen ikke haft nok træningspas med medspillere.

Er en uge nok til at blive klar?

- De to seneste dage har været gode, så det er positivt. Hvis det går ligeså godt fremad de næste par dage, så ser det godt ud. Med sådan en skade, jeg har, handler det hele tiden om at presse den til et niveau, hvor du føler, du er lige på grænsen, og så holde igen og håbe på, at der ikke kommer følgeskader, siger 29-årige Agger.

Nu ser det ud som om, at han får sit længe ventede Brøndby-comeback på banen søndag. Det bliver et brag, for det er rivalerne fra FC København, der venter i Parken. I denne uge vil Brøndbys fysiske trænere holde et vågent øje med forsvarsspilleren, og cheftræner Thomas Frank vil ikke presse unødigt på for at få ham i spil.

- Forhåbentligt er det nok til, at han bliver klar. Det arbejder vi selvfølgelig hen imod. Vi kender alle sammen til hans historik, derfor skal vi tage en fornuftig beslutning. Vi er nødt til at se på det i løbet af ugen, siger Frank.