Thomas Bjørn finder vej til toppen i tågen

Danskeren ligger i top-3 efter fredagens runde ved HSBC Golf Championship, der ikke blev færdigspillet.

Thomas Bjørn indtager tredjepladsen efter fredagens runde ved HSBC Golf Championship på European Tour.

Den danske golfspiller nåede i lighed med mange andre spillere dog ikke at spille runden færdig, efter at den blev afbrudt, da mørket sænkede sig over Abu Dhabi.

Forinden havde fredagens runde været afbrudt i en periode på grund af tåge.

Thomas Bjørn havde forinden markeret sig med fire birdies og kun en enkelt bogey på de 11 huller, han nåede at færdigspille.

Han indtager dermed en delt tredjeplads i syv slag under par.

Englænderen Andy Sullivan nåede at blive færdig med de 18 huller, og han ligger på førstepladsen i ti slag under par.

Søren Kjeldsen er næstbedste dansker som delt nummer 37. Han er samlet to slag under par, efter at han nåede at færdigspille 13 huller fredag, hvor han lavede en birdie og to bogeys.

Thorbjørn Olesen ligger på en delt 56.-plads i et slag under par, hvilket i øjeblikket akkurat ser ud til at give ham adgang til finalerunderne.

Danskeren indledte stærkt fredag med fire birdies på de fire første huller, men senere faldt hans niveau, og Thorbjørn Olesen endte med at gå de 18 huller i par.

Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen ligger i par på en delt 73.-plads, og begge ligger dermed til ikke at klare cuttet.

Mens Lucas Bjerregaard nåede at blive færdig med anden runde i 69 slag, kan Morten Ørum Madsen selv påvirke sit samlede resultat. Han mangler fortsat at spille seks huller.

HSBC Golf Championship har deltagelse af adskillige verdensnavne, herunder verdensetteren Jordan Spieth og Rory McIlroy, der tidligere har toppet verdensranglisten.

 

/ritzau/