Tevez endelig klar for United

Et større tovtrækkeri om argentinske Carlos Tevez' fremtid, synes endelig at være forbi. Den argentinske angriber kan nu skifte til Manchester United.

Efter en superafslutning på sidste sæson, hvor argentinske Carlos Tevez nærmest ene mand reddede West Ham fra nedrykning, har Manchester United jagtet den lille argentinske dribler. Og efter flere ugers tunge forhandlinger ser det nu omsider ud til, at anstrengelserne har båret frugt.

West Ham har fredag indgået en aftale med Tevez-lejren, der betyder, at den argentinske landsholdsangriber kan forlade London-klubben.

Tevez' agent, Kia Joorabchian, har således købt argentinerens spillertilladelse for omkring 22 millioner kroner og lover samtidig at droppe det sagsanlæg, som han var i gang med at forberede mod West Ham, der i første omgang ikke ville lade argentineren skifte klub.

- Aftalen afslutter den øjeblikkelige retstvist mellem de respektive parter og betyder, at der skal betales et beløb på to millioner pund til West Ham United, skriver klubben på sin hjemmeside.

/ritzau/