Tennislegende forudser Kyrgios' snarlige gennembrud

Chris Evert ser forbedringer og mere fokus hos Nick Kyrgios. Hun tror, han levere noget stort meget snart.

Nick Kyrgios har været i semifinalen i sine to seneste turneringer, og noget stort kan være i vente til Wimbledon, mener Chris Evert. Hvis altså han er klar. (Arkivfoto) David Inderlied/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London. Den australske tennisspiller Nick Kyrgios har talentet til at være en af verdens allerbedste, men hans temperament og deraf lidt for hyppige tab af fokus har stået i vejen for ham gennem det meste af karrieren.

Men den 27-årige australier kan stå foran sit endelige gennembrud i en grand slam-turnering meget snart. Det mener den tidligere topspiller Chris Evert.

Hun agerer nu ekspert for ESPN og har noteret sig forbedringer hos den iltre australier, der aktuelt er nummer 45 i verden.

- Jeg synes, at siden Australian Open, hvor han vandt doubletitlen og havde kampen mod (Daniil) Medvedev, er noget faldet i hak for ham. For når jeg har set ham spille på det seneste, har han virket mere fokuseret på spillet, siger Evert ifølge Reuters.

- Ja, han har stadig sine lejlighedsvise diskussioner med stigedommeren, men det sker ikke så ofte. Han virker skarpere, og han ser ud til at have troen på sig selv.

Australieren er nået til semifinalen i græsturneringerne i både Halle og Stuttgart tidligere på måneden.

Kyrgios måtte onsdag trække sig fra sin kamp mod Roberto Bautista-Agut i græsturneringen på Mallorca. Det var problemer i maveregionen, som tvang ham til at forlade turneringen.

Det har skabt tvivl om, hvorvidt han er helt klar til Wimbledon, hvor hovedturneringen indledes på mandag.

Men er han helt klart, kan der være store ting i vente fra hans ketsjer, mener Chris Evert.

- Jeg har altid sagt, at det nok skal lykkes for ham, når det er tid. Når han vil det, så får han det. Og det ligner, at vi nærmer os den tid, siger den amerikanske tennislegende med 18 grand slam-titler i single på cv'et.

Kyrgios' bedste resultat i en grand slam er kvartfinalen. Det nåede han ved Wimbledon i 2014 og Australian Open 2015.

/ritzau/