Tenniskommentator: Wozniacki er havnet i svær halvdel

Caroline Wozniacki får en blid start, men vil støde på meget hård modstand i fjerde runde i Australian Open.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredagens lodtrækning til grand slam-turneringen Australian Open blev ikke den bedste for Caroline Wozniacki.

Den danske tennisspiller er havnet i samme halvdel som blandt andre verdensetteren Serena Williams, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Samantha Stosur, Sloane Stephens og Petra Kvitova.

Allerede i fjerde runde står Wozniacki til at møde den forsvarende mester, Serena Williams, påpeger Michael Mortensen, der kommenterer tenniskampene hos Eurosport.

- Det er en svær halvdel, Caroline er kommet i. Der er nogle af de bedste spillere i verden i hendes halvdel.

- Hun er også i samme halvdel som Sharapova, Radwanska, Stosur, Sloane Stephens, som hun tabte til i Auckland, og Kvitova samt Kristina Mladenovic, som også er farlig i øjeblikket. Så det er virkelig en "tough halvdel", hun er kommet i.

- Men bare hun kommer fornuftigt igennem de første to kampe og bliver fortrolig med sit spil. Hun er i god form og virkelig opsat på at opnå et stort resultat, siger Michael Mortensen.

Wozniacki skal i første runde møde kasakheren Yulia Putintseva, som er nummer 78 i verden.

I anden runde venter vinderen af mødet mellem colombianeren Mariana Duque-Marino, der er nummer 79 i verden, og kineseren Xinyun Han, der er nummer 161.

- I de første par kampe er det overkommelige modstandere, Caroline står over for. Men i fjerde runde kan det godt blive svært, hvis hun møder Serena.

- Men vi ved ikke, hvilket niveau Serena spiller på. Vi så Serena spille i Herning, og det var ikke prangende, og hun har ikke rigtig spillet siden US Open. Så hun er stadigvæk et ubeskrevet kort.

- Men hvis Serena kommer frem til fjerde runde, så er hun en spiller, som vil bringe sig i en god position til at forsvare sin titel.

- Men Serena har en svær kamp mod Camila Giorgi i første runde, og hvis italieneren rammer sit højeste niveau, så kan Serena få store problemer, vurderer Michael Mortensen.

/ritzau/