Tempospecialist til Team CSC

Bradley McGee skifter til det danske cykelhold Team CSC. Her skal han forsøge at få sin karriere på sporet igen efter et par år plaget af skader.

Den australske tempospecialist Bradley McGee skal i den kommende sæson køre for Team CSC. Hos det danske cykelhold skal McGee forsøge at få sin karriere tilbage på sporet efter to sæsoner, hvor han har været plaget af skader. Når han har været skadesfri, har McGee bevist, at han har fart i cyklen.

Den nu tidligere Francaise des Jeux-rytter har båret førertrøjen i verdens tre største etapeløb, og han har vundet etaper i både Tour de France og Giro d'Italia.

- Bradley er en utrolig interessant rytter, som jeg tror, vi kan hjælpe til et stort comeback. Jeg har fulgt med i hans karriere gennem lang tid og har fornemmelsen af, at han stadigvæk har et stort, uudnyttet potentiale. Vi har før hjulpet ryttere tilbage, og det er jeg overbevist om, at vi også kan med Bradley, siger Team CSC's holdejer, Bjarne Riis.

Bradley McGee har vundet de fleste af sine sejre i karrieren på prologer. Også på banen har han udnyttet sine ever til at køre hurtigt på de korte distancer. Han er tidligere verdensmester i fire kilometer individuelt forfølgelsesløb, og ved OL i Athen 2004 vandt han guld i holdforfølgelsesløbet.

/ritzau/