Teenager kom på måltavlen i Brøndby-debut

Superliga: Brøndby-FC Vestsjælland Målscorer til 4-0 debutanten Nikolai Laursen Fold sammen
Læs mere

Den blot 17-årige Nikolai Laursen fik Superliga-debut for Brøndby i 4-0-sejren over FC Vestsjælland, hvor han endda kom på tavlen.

Der var meget at glæde sig over for Brøndby søndag. Efter fadæsen i sidste uge hvor Hobro for tredje gang i sæsonen slog Brøndby, fik de blå/gule tre tiltrængte point med i jagten på bronzemedaljer.

Også 17-årige Nikolai Laursen fik lov til at tage del i glæderne. Laursen fik sine første Brøndby-spilleminutter i pokalnederlaget til Sønderjyske, men Superliga-debuten kom mod Vestsjælland med et mål til følge, da han lukkede og slukkede til 4-0.

»Jeg er ikke bange for at spille ham, for han har talentet. Det var drømmen, der gik i opfyldelse i dag. Det var det rigtige tidspunkt, vi var ovenpå og han fik lov til at score. Han har et super touch, et dejligt glid med bolden. Han har lidt af det samme som Andrew Hjulsager, han kan spille i de små rum uden at gå panik. Og så kan han score mål,« lød roserne fra Brøndby-træner Thomas Frank i Canal 9s studie efter kampen.

Debutanten var selvfølgelig meget glad for målet på hjemmebane.

»Det var helt vildt. Det var over alt forventning. Den bedste følelse, jeg nogensinde har prøvet. Ubeskriveligt. Jeg havde aldrig troet på, at det ville ske i min debut, jeg havde håbet på det, men at det så skete. Det er noget helt for sig selv,« lød det fra en forståeligt glad Nikolai Laursen.

Thomas Frank var generelt tilfreds med opgøret, hvor Brøndby efter en sløj første halvleg gik et gear op efter pausen.

»Jeg sagde det i sidste uge. Hobro er ikke så gode for os, Vestsjælland er meget gode. Jeg er ekstremt tilfreds med, at vi slår tilbage efter et nederlag. Det har vi været dygtige til rigtig mange gange desværre, fordi vi har tabt for mange kampe. Jeg er tilfreds med, at vi bringer stor energi og aggresivitet i vores pres. Vores genpres er rigtig, rigtig godt, men jeg er utilfreds med, at vi ikke spiller hurtigt nok. Vi skal have lidt mere ro på tingene,« sagde Frank.

Brøndby har vundet samlet 10-0 over FC Vestsjælland i sæsonens tre indbyrdes opgør.