Team Tvis pulveriserede KIF i Hostebro

finadfsdsdf
Læs mere
Fold sammen

Der var sandsynligvis meget stille i spillerbussen, da KIF Kolding Københavns forsvarende danmarksmestre onsdag kørte fra Holstebro. Med sig i bagagen havde spillerne en kæmpelussing på 32-23 uddelt af Team Tvis Holstebro i DM-slutspillet.

KIF kunne ellers med en sejr have spillet sig videre til DM-semifinalerne. Men i Gråkjær Arena blev Spellerberg, Hvidt, Andersson & co. fuldstændigt revet fra hinanden af et meget veloplagt hjemmehold. Ved pausen var Klavs Bruuns Jørgensens mandskab foran med fem mål. Og i anden halvleg fortsatte værterne bare med at presse koldingenserne, der så meget slidte ud efter et stramt program med kampe i ligaen, Champions League og Final 4-stævne.

Nu er slutspilspuljen, hvor de to bedste hold går videre, åbnet helt op. KIF fører stadig, men Tvis har med sine fem point kun et point op til mestrene. Skjern er med to point på tredjepladsen, men holdet kan spille sig helt op i hælene på de to førende med en sejr over pointløse Århus Håndbold torsdag aften.

»Vi har en stor tro på tingene. Og nu ser det rigtigt godt ud i tabellen,« konstaterede Tvis' Anders Oechsler over for TV2 Sport efter onsdagens storsejr.

KIFs bundrutinerede Bo Spellerberg tog det store nederlag i stiv arm.

»Der er lidt tilbage at ønske i begge ender af banen, det må vi sige,« lød det roligt fra landsholdsspilleren til TV2 Sport.

»Vi prøver egentlig at komme godt ud til anden halvleg, hvor vi så starter med at brænde fire hundredeprocentschancer, og derfra bliver det svært. Og så spiller Tvis en god kamp.«